Výběr jazyka Česky Deutch

Nepropásněte konec oblíbené fotosoutěže

POZOR POZOR !!! DALŠÍ ROČNÍK NAŠÍ OBLÍBENÉ FOTOSOUTĚŽE SE JIŽ BLÍŽÍ KE SVÉMU UKONČENÍ. TERMÍN POUZE DO 31. 08. 2018!

Rádi fotíte? Rádi výletíte? Využijte obě aktivity v jeden čas a vyražte v tomto krásném letním počasí vyfotit snímky Krušných hor krušnohoří.. Do konce srpna je totiž možnost zapojit se do soutěže Destinační agentury Krušné hory o nejhezčí snímky právě Krušných hor.

Rekapitulace nejdůležitějšího k účasti fotosoutěži:

Destinační agentura Krušné hory a Nadační fond Obnova Krušnohoří vyhlašuje tradiční soutěž pro všechny nadšené fotografy a youtubery jak z řad amatérů, tak profesionálů

Své snímky a videa zachycující krásy Krušných hor můžete zasílat elektronicky na adresu soutezdakh2018@seznam.cz a to v termínu od 1.1. 2018 do 31. 8. 2018. Vítězné fotografie a videa budou vybírána odbornou porotou a veřejností. Z vítězných fotografií bude vytvořen nadační kalendář pro rok 2019 a na vítěze obou kategorií čekají také ceny v hodnotě 5000kč.

Pravidla soutěže:

Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba, která v době trvání soutěže zašle soutěžní fotografii či video a uvede svou platnou e-mailovou adresu, své jméno a telefonní číslo. Soutěže se nemohou účastnit zaměstnanci organizátora a osoby jim blízké.

Požadavky na soutěžní fotografie:

Fotografie musí geograficky pocházet z území Krušných hor (z české i německé strany) Cílem je zvěčnit Krušné hory v těch nejzajímavějších podobách v každém ročním období. Do soutěže budou přijaty pouze digitální fotografie, které budou splňovat následující parametry: formát JPG, TIF, PSD. Minimální požadavek pro přijatelnou tiskovou kvalitu je rozměr fotografie 4 000×2 400 pixelů (obrazových bodů), optimální požadavek pro nejvyšší tiskovou kvalitu je rozměr fotografie 7 400 x 4 500 pixelů (obrazových bodů). Orientace fotografií musí být na šířku. Každý účastník má právo zaslat do soutěže maximálně 5 snímků. Povinnou součástí přihlášené fotografie je průvodní informace, která musí obsahovat jméno autora a jeho e-mailovou adresu, telefonní číslo, název a krátký popis fotografie. Své fotografie musí soutěžící zaslat na emailovou adresu: soutezdakh2018@seznam.cz

Požadavky na soutěžní videa:

Video musí geograficky pocházet z území Krušných hor (z české i německé strany). Do soutěže budou přijata pouze videa, která budou splňovat následující parametry: délka záznamu max. 60 vteřin, formát 16:9, MP4, rozlišení 720p a větší.

Podmínky účasti v soutěži:

Zasláním fotografie či videa do soutěže účastník potvrzuje, že: Je autorem dodané fotografie či videa, že tento materiál je původní a nejedná se o fotomontáž (povolena je pouze minimální úprava barevnosti a jemné doostření); Zasláním fotografií či videí do soutěže se autor fotografií vzdává svých autorských práv a Destinační agentura Krušné hory o.p.s. s Nadačním fondem Obnova Krušnohoří s nimi může dále nakládat a používat je pro prezentaci Krušných hor v elektronické i tištěné podobě.

Diskuse

Vložit nový příspěvek