Výběr jazyka Česky Deutch

Fotosoutěž o nejkrásnější fotografie z Krušných hor

Destinační agentura Krušné hory o.p.s. vyhlašuje Fotosoutěž o nejkrásnější fotografie z oblasti Krušných hor. Soutěž probíhá od 3. října 2012 do 15. února 2013, vyhlášení výsledků proběhne v posledním únorovém týdnu 2013. Fotografie mohou být tematicky zaměřeny následovně: Krajina a příroda Krušných hor; Památky a turistické zajímavosti v Krušných horách; Lidé v Krušných horách, jejich život a tradice; Lidé v akci; Sportovní a kulturní akce v Krušných horách.
Autoři deseti nejkrásnějších fotografií získají hodnotné ceny: 1. Cena - Poukaz na zboží v hodnotě 2500 Kč do Hudy sportu, 2. Cena - Peněžní poukaz v hodnotě 1000 Kč do Horského hotelu Lesná, 3. Cena - Jednodenní skipas do Skiareálu Klínovec, 4. Cena - Poukaz na zboží v hodnotě 500 Kč do Hudy sportu, 5. Cena - Rodinná vstupenka do Podkrušnohorského technického muzea, 6. Cena - Dvě jízdenky na lanovku z Krupky na Komáří vížku a zpět, 7.-10. Cena - Dárkové předměty z Krušných hor.
Podrobná pravidla Fotosoutěže zájemci najdou na webových stránkách Destinační agentury Krušné hory v sekci tiskové zprávy: www.krusne-hory.org

Diskuse

Vložit nový příspěvek