Výběr jazyka Česky Deutch

Kalendář Krásy Krušnohoří získaly ocenění v soutěži Kalendář roku 2012

Nadační fond Obnova Krušnohoří již čtyři roky připravuje benefiční kalendář Krásy Krušnohoří. Oslovujeme fotografy, vybíráme ze spousty fotografií, přeme se o jejich zařazení do kalendáře. Vzpomínáme na to, co všechno jsme během roku dělali a skládáme tak dohromady ročenku Nadačního fondu. Celý tento každoroční kolotoč děláme dobrovolně, bez nároku na honorář.
Důvodem, který nás každý rok žene dál, je snaha šířit krásu, kterou naše pohoří oplývá a podělit se s ostatními o události, které celoročně pod hlavičkou Nadačního fondu probíhají. Šíření myšlenky obnovy Krušnohoří mezi místní obyvatele, rekreanty a turisty z obou stran hranice je tou hlavní energií, která stojí za většinou našich aktivit. Ve skrytu duše doufáme, že se lidem náš kalendář líbí a inspiruje k návštěvě regionu. Lze směle říci, že Krásy Krušnohoří mají krásu, myšlenku i elán.
Každoročně máme obrovskou radost, kolik společností a jednotlivců si jej znovu zakoupí. Podpoří tím společný zájem i samotný Nadační fond.
V březnu letošního roku nás velice potěšilo, že náš kalendář získal hned dvě ocenění v soutěži Kalendář roku 2012. I v obrovské konkurenci jsme uspěli s ideou oceněnou jak profesionály v oboru grafiky, typografie tak i cestovního ruchu. Získali jsme 3. místo v kategorii Přínos pro turistický ruch a vyhráli letos poprvé vyhlášenou Zvláštní cenu společnosti Czech Tourism za propagaci oblasti Krušnohoří jako atraktivní turistické destinace.
Vědomí, že naše myšlenka je oceněna jak daleko od svahů Krušných hor tak i ve světě profesionálních autorů, nás naplňuje chutí šířit renomé Krušnohoří dále.

Těšíme se proto na spolupráci a doufáme ve vaši podporu i v dalších letech.

Za Nadační fond Obnova Krušnohoří

Petr Mikšíček
Antonín Herzán
Kateřina Herzánová

Diskuse

[1]  Gurus, mail

máte tu chybku "Kalenář" (kalendář) :) Krásy Krušnohoří získaly ocenění v soutěži Kalendář roku 2012

Vložit nový příspěvek